Teamleader Commerciële Binnendienst
A concept interim
Antwerpen
6 dagen geleden

Omschrijving

Voor een klant van ons een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in verhuur en verkoop van industrieel gereedschap en nutsvoorzieningen in het Antwerpse havengebied zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader commerciële binnendienst.

Deze Teamleader krijgt de verantwoordelijkheid voor het aansturen van de commerciële binnendienst voor heel België. Naast de verantwoordelijkheid over jouw eigen dossiers , ben jij een echte inspirator en weet je een team tot een hoger niveau te tillen.

 • Takenpakket : Het is jouw doel om winstgevende omzetgroei voor EQIN te realiseren. Dit vertaalt zich in het ondersteunen en uitvoeren van verhuuracties, het te woord staan van klanten (telefonisch, per mail en webshop) en het ondersteunen van de accountmanagers in de vorm van het opstellen van offertes en het initiëren van cold-calling (acquisitie) acties naar klanten;
 • In deze functie stuur jij een commercieel team aan van 3 mensen. Dit team is de drijvende kracht achter het sales team van heel België, een onmisbare schakel dus.

  Een goed geolied team dat multi-inzetbaar is, is jouw doel jij kunt dit team op een hoger niveau tillen; Jij stelt een strategisch plan op om te bepalen hoe de binnendienstafdeling zich zal gaan ontwikkelen en wat de collega’s van jou mogen verwachten.

  Daarnaast implementeer je dit plan en breng je structuur aan; Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van benchmarks, het monitoren van klantgedrag, het met klanten evalueren van de webshopbeleving en het ondersteunen van de webshopfunctionaliteit.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de Country Manager Belgium

  Profiel

  Functie-eisen Wie zoeken wij? In hun bedrijf hechten ze veel waarde aan de kerncompetenties van hun medewerkers. Ze verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

 • Specifieke eisen voor deze functie : Je hebt een ruime ervaring als Teamleader in een commerciële binnendienst omgeving, bij voorkeur in een technische omgeving;
 • Je hebt een sterke affiniteit met techniek; Vanuit jouw ervaring als Teamleader kun jij een team op een hoger niveau krijgen, je bent een echte motivator en inspireert het team om meer uit zichzelf te halen;
 • Je hebt een bachelor werk- en denkniveau; Het glas is bij jou altijd halfvol, bij uitdagingen zie je oplossingen. Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Franse kennis is een pluspunt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

  Wij bieden

  Ze zijn een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Ze bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Ze bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : Antwerpen Aantal uur per week : 40 uur Brutoloon aangepast aan je kennis en ervaring, aangevuld met extra-legale voordelen zoals Hospitalisatieverzekering, Groepsverzekering 20 verlofdagen, 12 ADV dagen Bent u onze kandidaat, horen we u graag snel!!!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier