Poetsmedewerker (29u/week) regio Kortrijk-Harelbeke (m/v)
Konvert Interim Kortrijk Centrum
Kortrijk, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een professioneel schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetsmedewerker, regio Kortrijk / Harelbeke.Je staat in voor algemene schoonmaaktaken, zoals stof afnemen en burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten dweilen.

Aanbod

De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. De ruimtes ventileren en verluchten.

Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.

Vloeren en meubilair schoonmaken. Toiletten en keukens schoonmakenDe handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Een vast contract na een geslaagde interimperiode.

 • Een aantrekkelijk loon. - Onmiddellijke opstart. - Een vast uurrooster.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt reeds ervaring in de schoonmaaksector.- Je hebt veel aandacht voor engagement, teamspirit, kwaliteit en respect.
 • Je bent betrouwbaar en correct in het naleven van afspraken.- Je bent discreet bij klanten en respectvol tegen iedereen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier