Technieker – 2 ploegen – Vast Contract
Client of Manpower
Kortrijk, Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : Jobat

Technieker 2 ploegen Vast Contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterke speler binnen zijn segment met internationale uitstraling in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een technieker met passie voor automatisatie.

Functieomschrijving

Na een opleidingsperiode ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Tijdens het uitvoeren van je taken kijk je continu voor verbeteringen aan het proces, draag je bij aan de betrouwbaarheid van de installaties, dit op het gebied van elektrotechniek, hydraulica, pneumatica en mechanica.

Tot slot zorg je voor veiligheid, kwaliteit en milieu.

Profiel

Je bent in het bezit van een technische A2 diploma optie elektriciteit, elektronica, elektromechanica. Door je ervaring heb je reeds kennis van PLC-programmering Siemens Step 7 / TIA portal.

Als persoon ben je vaardig, gestructureerd en georganiseerd. Tot slot ben je bereid om in 2 ploegen en ook de zaterdag voormiddag te werken.

Er wordt ook verwacht dat u een wachtdienst neemt in een rotatiesysteem.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een zeer familiaal karakter. Bij opstart ontvang je direct een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, prestatiebonus, hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie.

Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

Vragen? Wout.soete manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier