Closing & Reporting Specialist
Hubo
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden

Closing & Reporting Specialist

Hubo is de grootste speler op de Belgische DIY markt. Met meer dan 150 winkels verspreid over heel het land en 2300 enthousiaste medewerkers, is Hubo een begrip geworden in de doe-het-zelf sector.

Naast de reguliere verkoop via onze winkels, verkopen we ook via e-commerce. In het hoofdkantoor te Wommelgem werken 250 medewerkers met veel plezier en passie aan de toekomst van Hubo .

Voor onze Finance afdeling zijn we op zoek naar een hands-on CLOSING & REPORTING SPECIALIST.

Jouw functie

Als lid van een team van 7 ben je verantwoordelijk voor een aantal statutaire dossiers en bied je vooral ondersteuning aan de Group Controller.

Naast het actief meewerken aan de algemene boekhouding , ben je eveneens verantwoordelijk voor de maandafsluiting en het opmaken van de management rapportering .

Je maakt budgetten en forecasts op en bereidt de jaarafsluiting voor. Je werkt verschillende ad hoc analyses uit vanuit een helikopter perspectief , met de nodige dossierkennis en oog voor detail.

Je denkt mee aan verbeteringen in het afsluit- en rapporteringsproces. Je onderhoudt contacten met collega’s uit verschillende interne afdelingen en rapporteert aan de Group Controller.

Jouw profiel

 • Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor of Master in Accountancy / Fiscaliteit.
 • Naast je opleiding, kan je ook minstens 5 jaar praktische ervaring voorleggen, bij voorkeur in een multi-company omgeving.
 • Retail ervaring is een pluspunt.

 • Je hebt kennis van de fiscale en BTW regelgeving .
 • Je hebt reeds gewerkt met SAP of met andere ERP systemen en het Office 365 pakket, met name Excel heeft geen verrassingen voor jou.
 • Kennis van Power Pivot is een sterke troef.

 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en beschikt over een goede professionele kennis van het Frans, zowel mondeling als schriftelijk .
 • Naast een sterk analytisch vermogen, bekijk je de zaken met een helicopterview op een kritische manier.
 • Je bent empathisch, enthousiast en dynamisch . Je bent een doorzetter die graag samenwerkt in team en die tegelijk goed zelfstandig kan werken.
 • Met een proactieve , en hands-on houding pak je de zaken aan.
 • Strakke deadlines schrikken je niet af maar geven je juist energie.
 • Je bent flexibel ingesteld en in staat mee te evolueren en breed financieel te werken.
 • Ons aanbod

  Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij de grootste DIY organisatie in België. We zijn een financieel gezonde organisatie , in volle expansie met een no-nonsens cultuur waar teamwerk, persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

  Naast een marktconform salaris bieden wij je een mooi pakket extralegale voordelen aan. Natuurlijk is er een op maat gemaakt opleidingstraject voorzien.

  Interesse?

  Solliciteer door je CV met liefst een korte motivatie te versturen. Voor meer info mag je altijd een mail sturen naar jobs hubo.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier