Clean Utilities Engineer Life Sciences (Flanders)
Altran
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Our offer Met 45000 werknemers verspreid over maar liefst 30 landen is Altran wereldleider in Engineering en R&D op gebied van onder andere Life Sciences, aerospace, energy, & telecommunications.

Voor onze Life Sciences divisie zijn we op zoek naar een Clean Utilities Engineer voor onze projecten bij de farmaceutische klanten in Vlaanderen .

Bij Altran hechten we veel waarde aan excellentie, zorg, verantwoordelijkheid, dynamiek en innovatie. We bieden een baan met variatie die veel ruimte laat voor initiatief en ontwikkeling.

Sterker nog, we bieden je niet alleen een baan, we nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, waar we je trainingen, hulpmiddelen en redenen voor professionele en persoonlijke groei zullen bieden.

Elke loopbaanervaring wordt aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket , met naast een marktconform brutoloon, extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, verzekering.

 • Als je een teamspeler bent, als je jezelf herkent in dit profiel en niet bang bent om uitdagingen aan te gaan ... Stuur vandaag nog je CV! Your role Als Clean Utilities Engineer wordt deze kennis van je verwacht en zijn dit jouw voornaamste verantwoordelijkheden : Kennis van het proces : nanofiltratie, water voor injectie, gezuiverd water, clean steam Kennis van Equipment : Nanofiltratie, Chromatografie, Piping, Pumps, Weldings Kennis van automatisering : SCADA, PLC, supervisiesystemen, invoer / uitvoer Activiteiten : Design oplossing, projectopvolging, selectie van uitrusting, contact met leveranciers, definiëren van specificaties, gebruikersvereisten (URS), definitie van functionele en ontwerpspecificaties (FDS), kwalificatietests uitvoeren Your profile Je hebt een Master diploma op zak in Bio-engineering, Chemical Engineering, Pharmaceutical Engineering of gerelateerde domeinen Je spreekt en schrijft vlot zowel in het Nederlands als in het Engels .
 • Je hebt een eerdere ervaring in een GMP-omgeving als Utilities Engineer of Project Engineer . Je hebt een goede kennis van de farmaceutische industrie, Medical Devices, Biotechnology of Foodtechnology.

  Je bent een echte communicator met goede onderhandelingsvaardigheden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier