ACCOUNT MANAGER VOEDING -
Argon selectie
8900 IEPER
2 dagen geleden

Functie-omschrijving :

Na de nodige opleiding beheer je een internationaal klantenpakket en word je het centrale aanspreekpunt van jouw klanten, voor het ganse productassortiment.

Je begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director.

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers of Sales Directeur.

Afhankelijk van jouw inzet en ambities, krijg je op termijn meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden binnen het commercieel team.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Wij zijn op zoek naar een bachelor- of masterdiploma met minstens enkele jaren ervaring binnen een commerci le functie, bij voorkeur in een internationaal kader.

Je hebt sterke organisatorische vaardigheden.

Je kan goed cijfers analyseren en volgt nauwgezet de verkoopresultaten op.

Je kan overweg met MS Office en SAP.

Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast is kennis van Duits of Spaans een troef.

Ervaring in de sector is een pluspunt.

Ervaring : Minimum 2 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : We bieden jou een veelzijdige job met verantwoordelijkheid, in een boeiende en ultramoderne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.

Je krijgt een vast contract met uitstekende loonvoorwaarden volgens functieniveau.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier