Recruiter Finance, Kontich
First Floor
Kontich, BE
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Waar kom je terecht? Voor een klant in Kontich zijn we opzoek naar een Finance Recruiter. Je komt terecht in een team waar engagement, flexibiliteit en transparantie centraal staan.

Met een doordachte aanpak focussen zij zich op het eindresultaat. Daarnaast zijn ze de financiële partner bij vele bedrijven.

Wat ga je doen? Je focust je op de recrutering van finance professionals (op accountants, financial & business controllers, auditors, financiële & business analisten, finance consultants, finance managers en CFO’s).

Je haalt je energie uit het zoeken van die ruwe diamant. Je gaat daarvoor actief searchen op jobboards, kandidaten telefonisch en face-to-face screenen.

Je onderhoudt een nauw contact met je opdrachtgever, stelt kandidaten efficiënt en to-the-point voor en begeleidt het hele proces van voorstelling tot contractvoorstel.

Je bouwt een netwerk van kwalitatieve finance professionals uit. Je wordt het aanspreekpunt voor onze kandidaten en begeleidt hen naar een nieuwe s... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier