Calculator Key-accounts (M/V)
BMB
Antwerpen
1 dag geleden

Dit wordt jouw werk

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de verbinder tussen de klant en de interne organisatie. Je ondersteunt de buitendienst d.

m.v. het uitwerken van offertes, het uitwerken van (technische) adviezen en het verwerken van de orders. Het verwerken van aanbestedingen, offertevragen, inkoopcontracten en kleine lettertjes zijn jouw dada .

Daarnaast ben je de interne steun en toeverlaat voor de Key-Accountmanager en sta je mee in voor de uitbouw van onze salesafdeling.

Je kunt je goed verplaatsen in de behoeftes van de klant (klasse 6-8 aannemers), zonder de strategische belangen van BMB uit het oog te verliezen.

Je zal actief zijn binnen een professioneel en enthousiast team met zowel binnen- als buitendienst collega’s met wie je in nauwe samenwerking de markt bewerkt.

Dit ben jij

 • Je bent creatief en gedreven, iemand met een alerte geest die streeft naar resultaten, met oog voor de lange termijn klantenrelatie.
 • Je hebt een Bachelor werk- en denkniveau.
 • Je bent een echte verbinder over verschillende departementen heen om tot een succesvol team-en bedrijfsresultaat te komen.
 • Je hebt ervaring binnen de bouwsector, bij voorkeur binnen klasse 6,7 & 8 aannemers.
 • Je werkt gestructureerd, cijfermatig, hebt oog voor detail en houdt rekening met de kleine lettertjes.
 • Je bent perfect NL-talig en hebt een goede basiskennis Frans en Engels.
 • Je bent alert voor opportuniteiten en weet deze maximaal te benutten.
 • Dit bieden wij

  Je komt terecht in een tof team waarin je de kans krijgt om jouw rol als Calculator Key Accounts vast te pakken’. Je hebt de opportuniteit om hét verschil te maken binnen een groeiend, internationaal bedrijf.

  Een opleiding is uiteraard voorzien.

  Je salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunnen en ambitie en zal aangevuld worden met maaltijdcheques van 8 euro per dag en DKV-hospitalisatieverzekering.

  Ten slotte krijg je bovenop de 20 vakantiedagen 12 ADV dagen per jaar en ontvang je een medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen.

  Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier