Projectleider/Calculator Metaalconstructies (m/v)
Konvert Office Gent
Assenede, BE
6 dagen geleden

Profiel

 • Je woont plaatsbezoeken voor opmetingen / prijsvragen bij, vervolgens maak je een bijhorende offerte op en stuur je deze naar de klant -Je coördineert en volgt de uitgewerkte dossiers op -Je stuurt prijsvragen naar onze leveranciers uit en bestelt vervolgens materiaal voor de lopende projecten
 • Aanbod

  De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken. De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen.

  De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren.

  De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, .

 • Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...) -Een afwisselende voltijdse job met een interessant salaris aangevuld met extra+legale voordelen -Je komt terecht in een sterk groeiende en dynamische KMO -Reële doorgroeimogelijkheden Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?

  Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Goede kennis en inzicht in montagetechnieken -In staat zijn een totale kostberekening (materiaal + werkuren) te maken -Zelfstandig kunnen werken -Commercieel meedenkend -Dynamisch en flexibel ingesteld -Minimum 5 jaar ervaring vereist in uitwerking van diverse metalen constructies -Zeer goede kennis Nederlands, goede kennis Frans en Engels
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier