Java Software Engineer
Smals
Brussels, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Als Java Software Engineer maak je deel uit van een dynamisch team dat online diensten ontwikkelt voor het beheer van de gezondheidszorg.

Om deze projecten tot een goed einde te brengen, gebruikt het ontwikkelteam recente technologieën zoals Java 8, Docker, Spring 5, JbossEAP 7.

2, Git, Angular JS, Openshift.

In deze context stel je het design mee op en ontwikkel je robuuste toepassingen in samenwerking met de analisten en architecten.

Je draagt je kennis van good practices inzake ontwikkeling over aan het team en coacht en omkadert de jongere ontwikkelaars.

Je neemt overigens deel aan de vergaderingen met de business om de behoeften te bepalen. Je stelt het technisch design op en ontwikkelt de oplossing.

Je verzekert de inproductiestelling en het onderhoud van de toepassing.

Je bent houder van een bachelor of een master in de Informatica en hebt minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie (Java-backendontwikkeling).

Je hebt kennis van de volgende technologieën : Jakarta EE (JPA, JMS, ), Spring (Boot, Batch, ), Webservices Rest, Swagger, OAuth, OpenID, Webservices SOAP, WS specifications, Test Driven, Agile Development, Oracle Database.

Kennis van JBoss (RedHat SSO, JBoss EAP) is een troef.

Je bent daarenboven vertrouwd met Docker en de IAAS- en PAAS-concepten.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent autonoom en hebt verantwoordelijkheidszin.

Je durft initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier