CUSTOMER SUPPORT DUITS-ENGELS IN BERCHEM
Hays nv
Antwerpen & Haven, Antwerpen, BE
10 uur geleden
source : Jobat

In dit bedrijf kom je terecht in een team van 12 collega's. Dagelijks sta je in voor opvolging van a-z van internationale klanten.

Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het verwerken van orders, anderzijds kunnen klanten bij jou terecht met allerhande vragen of problemen.

Het contact verloopt voor het merendeel via email, en daarnaast ook via telefoon. Dankzij een uitgebreide producttraining kan je je klanten te allen tijde adviseren omtrent het juiste product voor hun specifieke nood.

In je job sta je dagelijks ook nauw in contact met je collega's van sales en credit collection.

Onze klant kijkt uit naar iemand die bij voorkeur een bachelor- of masterdiploma en een eerste werkervaring op zak. Uiteraard komen ook gemotiveerde schoolverlaters in aanmerking! Interessant voor onze klant is dat je graag bezig bent met taal.

Naast het Nederlands heb je ook een sterke kennis van het Engels, wat o.a. de voertaal is. Daarnaast beheers je ook vlot Spaans of Italiaans.

Je bent iemand klantgericht en gedreven, met oog voor detail en pikt snel nieuwe zaken op. Je bent sterk in opvolging, klantgericht en hebt een goede dosis pit.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier