Vacature docent natuur en techniek
Stichting Carmelcollege
ZuidWest (Ruivert)
3 dagen geleden

Het Hooghuis - Oss-ZuidWest (Ruivert)

Ben jij docent natuur en techniek en wil je lesgeven aan onderbouwleerlingen van vmbo basis / kader en ISK? Wil je aan de slag op een sfeervolle school met BYOD in Oss?

Ben je beschikbaar per 1 augustus 2021 voor de duur van een jaar? Solliciteer dan vandaag nog!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen natuur en techniek aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo basis / kader / ISK.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak natuur en techniek.

Jouw werkplek

Het Hooghuis is een voortgezet onderwijsschool met ongeveer 4.500 leerlingen en maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege.

De uitgangspunten van onze stichting heel de mens, ieder mens en alle mensen’ en leren van en met elkaar’ zijn belangrijke pijlers van waaruit wij handelen.

Onze zes scholen verzorgen onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Samen met circa 500 collega’s staan we elke dag klaar voor onze leerlingen met de ambitie hen een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces.

Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol : van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent.

Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

We hechten er daarbij aan om niet alleen toe te werken naar een diploma, maar ook aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling.

We willen weten wie onze leerlingen zijn en zetten ons ervoor in om vanuit de relatie het leerproces van elke leerling te stimuleren.

Het werk van onze collega’s is daarbij essentieel. Zij coachen, motiveren en maken ons onderwijs. Het fundament van ons onderwijs is gebaseerd op de vijf V’s : Verbinding Vertrouwen Vrijheid Verantwoordelijkheid Verantwoording.

Ons aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime baan van 0,4 - 0,5 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

De gewenste startdatum is 1 augustus 2021.

Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier