commerciële binnendienst b2b - daguren - vast contract
Randstad
Ronse, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Geïnteresseerd in het starten van een carrière in de sales?Telefoneren en praten met klanten schrikken je niet af? Treed toe tot een sterk groeiend bedrijf.

Als gevolg van sterke groei kijkt onze klant uit naar nieuwe medewerkers.Als nieuwe medewerker start je in het outbound team waarbij je telefonisch contact legt met potentiële klanten (B2B).

Je verzamelt alle nodige info zodat het accountdossier op punt staat.Je maakt en volgt offertes op.M.b.v. je coach en interne training slaag je erin de klanten te overtuigen van je merk en bind je hen als nieuwe klant.

qualification

 • Je kan je vlot uitdrukken in beide landstalen (Nederlands / Frans) - Kennis van het Engels is een must. Alle communicatie met het hoofdkantoor gebeurt in het Engels.
 • Je werkt gestructureerd.- Je bent een teamplayer. - Je start onmiddellijk met een vast contract, er is dus geen interimperiode voorzien.
 • Mooi maandsalaris aangevuld met commissie gebasseerd op realistische targets. - Groepsverzekering - Ecocheques en maaltijdcheques van 6 eur - Je werkt 39 uren / week en hebt dus 6 ADV dagen op jaarbasis - Geen avond- en weekendwerk - Je komt terecht in een team van energieke en gemotiveerde collega's.
 • Uurrooster : Je werkt dagelijks van 8u30 - 17u, op vrijdag tot 16u

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier