BETONMIXERCHAUFFEUR
Accent
Okegem, BE
10 uur geleden

Onze klant gelegen regio Ninove is eengevestigde waarde als het gaat over het leveren van stortklaarbeton. Het is een groot bedrijf die de beste service biedt uit deomgeving.

Is deze vacature niet helemaal je ding maar ben je wel opzoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bel ons dan op hetnummer 054 31 14 20 of stuur een mailtje naarninove.construct accentjobs.be.

Functiebeschrijving

Onzeklant uit regio Ninove zoekt versterking. Als BETONMIXERCHAUFFEURben je verantwoordelijk voor het leveren van stortklaar beton op dewerf.

Functie-eisen

Onzeklant uit Ninove zoekt een nieuwe kracht. Voor de vacatureBETONMIXERCHAUFFEUR heb je een eerste ervaring opgedaan en herkenje jezelf in dit profiel :

 • Je hebt reedservaring als chauffeur CE met de betonmixer.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs CE.
 • Jouw medische schifting en code 95 zijn inorde.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Vroeg starten is voor jou geen enkel probleem.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant gelegen regio Ninove biedt jou een toffe job optie vast. Jewordt ingeschreven als arbeider onder de bouw en behoudt hierbijalle voordelen van PC124.

  Je wordt verloond naar gelang je ervaringen volgens de barema's van de bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier