Junior High Potential & Supply Chain Assistant
Page Personnel
Sint-Niklaas, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

About Our Client Onze klant is wereldleider in de Technology sector op meerdere vlakken en is op zoek naar versterking van het huidig team.

Ze staan voor kwaliteit en service en dit zie je duidelijk in de cultuur die er heerst. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en makkelijk bereikbaar met de wagen.

Job Description Als Supply Chain Assistant zijn dit jouw voornaamste taken : Gegenereerde voorstellen beoordelen tot interne productie en aankoop Je controleert voorraden en analyseert verschillen in tellingen.

 • Nadien verwerk je deze administratieve transacties Technische wijzigingen van tekeningen doorgeven naar productie en aankoop en opvolgen dat deze wijzigingen daadwerkelijk worden uitgevoerd op de onderdelen Voorraadoptimalisatie door het screenen van part nummers en het bepalen van bestelpunt en bestelhoeveelheid Meer complexe projecten worden door jou administratief en logistiek opgevolgd in samenwerking met de afdelingen engineering, aankoop en verkoop Verbeteringsvoorstellen doen op logistiek vlak The Successful Applicant Je bent bij voorkeur in het bezit van een Masterdiploma of een Bachelordiploma Uitstekende kennis van het Nederlands, zeer goede kennis Engels Kennis van andere talen is een pluspunt Organisatorisch en administratief zeer nauwkeurig en vlot Een aangeboren feeling voor cijfers en beheersing van het MS Office pakket Je bent een teamspeler, analytisch, stressbestendig en contactvaardig Kennis van een ERP systeem is een pluspunt maar geen must What's on Offer Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen Vast contract na succesvolle interimperiode Flexibele werkuren Dynamische en internationale omgeving Doorgroeimogelijkheden;
 • zowel financieel als functie inhoudelijk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier