technische b2b klantendienstmedewerker - telenet (40u/w)
Randstad
Erembodegem, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Vanuit ons Contact Center in Aalst bied je zowel telefonisch als geschreven technische support aan onze Telenet Business klanten (bv.

bedrijfsleiders, kleine zelfstandigen, ) Als adviseur sta je klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met de business klant die vragen heeft over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen, en tv kijken) Je zorgt voor een oplossing op maat en biedt nieuwe diensten aan die bij de klant zijn of haar zaak passen. Opstart 20 / 05 / 2019

qualification

De klant en zijn zaak, daar draait het bij Telenet Business alles om. We hebben er zelfs ons eigen straffe woord voor : Amazing Customer Experience.

Jouw rol als Telenet Business Advisor is dus enorm belangrijk, want dagelijks sta je zowel telefonisch als schriftelijk heel dicht bij onze klanten.

In de eerste plaats ben je daarom een luisteraar. Je luistert graag en aandachtig naar mensen. Je hoort wat ze nodig hebben, wat beter kan, wat hen kan helpen bij de dienstverlening die ze nodig hebben om hun zaak te runnen.

Je denkt en leeft met hen mee en vindt zo telkens een gepersonaliseerde oplossing op maat. Maar je bent ook een prater. Mensen luisteren graag naar je stem en vertrouwen op je advies.

Je durft ook te praten in het Frans daarom nog niet perfect maar de wil om het te kunnen is er. Vanuit je passie voor Telenet breng je onze beleving (surfen, bellen en tv-

kijken) vlot aan de man of vrouw. Je dringt jezelf niet op, maar weet door je integriteit mensen te overtuigen. Natuurlijk ben je ook een teamspeler die telkens voor beter gaat, maar altijd aan je klanten en je collega s denkt.

Daarnaast ben je ook stressbestendig, proactief, enthousiast, sociaal, communicatief, leergierig, ambitieus en verantwoordelijk.

Je bent ook flexibel en bereid om van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8 en 22 uur te werken. Daarnaast te werken in het weekend / feestdagen tussen 9u00 en 22u00 (gemiddeld 12 zaterdagen / 6 zondagen / max 2 feestdagen op een jaar) Bij Telenet geniet je na een intense opleiding van een topjob in een jong, enthousiast team met een heel correct loon en shiftvergoedingen.

Je krijgt ook een vast contract na 65 dagen met hospitalisatie- en groepsverzekering plus kortingen op Telenet diensten.

Mooi toch?! Goesting in een uitdagende job waarbij je mensen vooruithelpt, je op maat onze diensten aanbiedt en waaruit je enorme voldoening haalt?

Solliciteer dan bij Telenet en maak mee het verschil in ons Telenet Business Center in Aalst. Een toffe werksfeer in een boeiend bedrijf.

Een doorgedreven opleiding (30 werkdagen), ondersteuning en coaching zowel in je job als in je persoonlijke ontwikkeling.

Competitief loon aangevuld met shiftvergoedingen.Maaltijdcheques van ?8 / gewerkte dagWerkzekerheid : na 65 dagen goed presteren een Telenet contract waarbij je loon wordt aangevuld met on-

top salesverloning. Vanaf je contract : een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en kortingen op je Telenet diensten.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier