Polyvalente Betonarbeider (m/v)
Konvert Interim Lier
Lier, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een groot bedrijf, regio Lier, zijn wij op zoek naar polyvalente betonarbeiders. Je zal ingezet worden op elke afdeling binnen het bedrijf en je zal volgende functies uitvoeren : - Vullen of storten d.

m.v. een rolbrug van de verschillende prefabbetonelementen- Controleren van de status naar vrijgave of niet,- Reinigen, afstrijken, egaliseren van de verschillende elementen.

 • Je zal werken in 2 ploegen- Indien je geen attest hebt van de rolbrug, kan hiervoor een opleiding voorzien worden.Interesse in deze functie?
 • Solliciteer dan snel online of maak een afspraak in ons Konvert kantoor te Lier.

  Aanbod

  De conformiteit van de gerealiseerde stukken controleren (vlakheid, loodrechte stand, ...) en stalen nemen voor analyse. De samenstelling en de afmetingen van een gietvorm, het soort wapening en de wijze van gieten en ontkisten bepalen naargelang het te vervaardigen stuk.

  Betonstaal, wapeningen, inzetstukken, uitsparingen, ... in de gietvorm of voorbespanningsbank plaatsen. Een bekisting samenstellen (in metaal, hout, pvc, .

 • Het beton in de gietvorm of in de voorbespanningsbank gieten. Het stuk ontkisten en de gietvorm demonteren. Machines, uitrustingen, gietvormen en werktuigen schoonmaken (extrusiemachine, voorbespanningsbank, .
 • Het materiaal (draden, staalkabels, ...) en het beton klaarmaken voor de realisatie van het product (spanbeton, betonblokken, .
 • Je werkt voor een stabiel bedrijf - Goede verloning - Maaltijdcheques - Vaste aanwerving na positieve interimperiode
 • Vereiste kwalificaties

 • Je werkt met de vaste nacht- Je hebt vervoer tot aan het bedrijf ( moeilijk te bereiken met openbaar vervoer)- Je bent fysiek in goede conditie - Je bent gemotiveerd en hebt een goede werkattitude ( op tijd zijn,...)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier