STAGE - Ondernemersbank Groep Brugge-Oostkust (JAN/MEI 2023)
BNP Paribas Real Estate
Oost-Vlaanderen, Belgium
2 dagen geleden

Zin om ervaring op te doen in een toekomstgerichte omgeving, met ruimte tot zelfontplooiing en groei? Wil je deel uitmaken van een bedrijf dat duurzaamheid in zijn DNA heeft verankerd en heel veel waarde hecht aan diversiteit en respect?

Wil je meewerken aan de bank van morgen, een bank die zich inzet in het vergroten van haar positieve impact op een duurzame wereld?

Ben je gebeten door de financiële wereld en zou je graag stage lopen in de bank voor een wereld in verandering? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

Zin om samen met ons de grenzen te verleggen voor een duurzamere wereld?

Zoek je een stageplek om je professionele en commerciële ervaring uit te bouwen? Over de hele regio West Vlaanderen hebben we stageplaatsen ter beschikking in verschillende bankkantoren.

Daar kan je, onder begeleiding van een medewerker, kennis maken met de job van een Adviseur Bankverzekeren in al zijn facetten.

De job is zeer divers en de stage dus ook! Je krijgt een commercieel gerichte opleiding om je stage goed te starten en je bepaalt mee de invulling van je eigen stage, zodat ze volledig op maat is van je eigen interesses.

Zo haal je het maximum uit je tijd binnen onze bank!

Je toekomstige Job

Je gebruikt de nieuwste digitale tools en begeleidt de klant hierin

Je helpt klanten en geeft hen, samen met een medewerker, advies in de domeinen Dagelijkse Bank, Beleggingen, Verzekeringen en Kredieten

Je maakt kennis met de verschillende expertiselijnen binnen de bank en bouwt expertise op door mee te lopen met ervaren collegas

Je helpt mee met de organisatie en planning van het kantoor

Samen met de andere stagiairs werk je aan een uniek project waarbij creativiteit en teamwork centraal staat

Speel je troeven uit

Je bent momenteel 3e bachelor of masterstudent

Je kan een ondertekende stageovereenkomst van je school / universiteit voorleggen

Je kan je voor minimum 4 dagen per week en minimum 2 maand vrijmaken

Je bent goed in het uitbouwen en onderhouden van relaties en je bent communicatief sterk

Je werkt zelfstandig , je bent zelfredzaam en je neemt initiatief

Je zoekt steeds naar concrete oplossingen met het grootste voordeel voor klant en bank

Je hebt een sterke affiniteit voor het digitale en je maakt efficiënt gebruik van de digitale tools van onze bank als ondersteuning van je dagelijkse werking

Dankzij de dagelijkse inzet van onze medewerkers, wil BNP Paribas Fortis zowel een belangrijke speler zijn in verantwoorde en duurzame groei, als de voorkeurspartner zijn van onze klanten op lange termijn.

De bank zijn voor een wereld in verandering, betekent hen begeleiden bij de veranderingen die ze dagelijks meemaken om hun projecten te realiseren.

Ga je de uitdaging aan?

Geïnteresseerd in deze stage? Aarzel niet om online te solliciteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier