QUALITY MANAGER
Hays Gent
West-Vlaanderen, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Hays Life Sciences Gent heeft een vacature voor een Quality Manager voor een internationaal actief voedingsbedrijf in de regio West-Vlaanderen.

 • Master in een voeding gerelateerde richting
 • Leidinggevende functie met 6 direct reports
 • Eerste werkervaring vereist binnen QA en bij voorkeur ook leidinggevende ervaring Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het strategisch kwaliteitsbeleid en de vertaling ervan naar de verschillende stakeholders.
 • Je implementeert nieuwe projecten, onderhoudt het kwaliteitssysteem en voert audits uit. Verder blijf je voortdurend op de hoogte van wijzigingen in de wetgeving, stuur je zes werknemers direct aan en draag je bij tot een kwaliteitsbewuste houding bij elke werknemer.

  Je hebt nauw contact met verschillende interne en externe klanten en je bent het aanspreekpunt omtrent alle kwaliteit gerelateerde onderwerpen.

  Tot slot rapporteer je aan de Site Manager. Als Quality Manager beschik je over een Master in een voeding gerelateerde richting zoals Biochemie, Bio-

  Ingenieur en vul je jouw studieachtergrond aan met minstens een eerste werkervaring binnen kwaliteit. Deze ervaring deed je bij voorkeur op in de voedingssector en specifiek in een productiesite.

  Daarnaast beschik je over sterke leidinggevende vaardigheden, ben je communicatief sterk en werk je graag probleemoplossend.

  Je kunt mensen goed motiveren, constructief vooruit helpen en je bent een echte teamspeler. Tot slot beschik je zowel over kennis van de Nederlandse als de Engelse taal.

  Onze klant biedt je een uitdagende management functie binnen een internationaal sterk bedrijf met een goede werksfeer. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met onder andere een bedrijfswagen, verzekeringen, maaltijdcheques en bonussen.

  Tot slot kun je rekenen op levenslange interne en externe opleidingen en vakkundige begeleiding bij opstart. Wil je graag meer weten over deze vacature als Quality Manager in een dynamische werkomgeving in de regio West-

  Vlaanderen? Solliciteer dan snel online met je CV of LinkedIn profiel. Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences?

  Neem dan zeker contact op met Annelies Heynssens van Hays Life Sciences Gent via +32 (0)498 17 66 93 of stuur me een bericht via LinkedIn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier