Kamermeisje 2 dagen per week (m/v)
Konvert Interim Brugge
Brugge, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een luxueuze Bed & Breakfast in hartje Brugge zoeken we een kamermeisje om 2 dagen per week te komen werken telkens 3 to 4 uur per dag.

De dagen en de uren zijn bespreekbaar

Aanbod

De ruimtes ventileren en verluchten. De opvolgdocumenten (uurrooster, plaats, ...) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen.

Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmakenGladde zones afbakenen. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.

Toiletten en keukens schoonmakenDe handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Vloeren en meubilair schoonmaken Mooie werkomgevingVaste uren en dagen om bij te verdienenFlexi medewerkers komen ook in aanmerking

Vereiste kwalificaties

Verzorgd voorkomenErvaring in de schoonmaak is een pluspuntBeschikbaar zijn op lange termijn

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier