Automation Lead Engineer
Rialto Recruitment
Zwijndrecht, Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Automation Lead EngineerDe organisatieIn de omgeving van vandaag staat de gezondheidssector voor grote uitdagingen in termen van regulatie / wetgeving en de betrouwbaarheid van processen.

Centraal in dit hele gebeuren staat de gezondheid en het welzijn van de patiënt en de altijd aanwezige behoefte om kostenbesparingen te maken.

Onze klant is op zoek naar In de omgeving van vandaag staat de gezondheidssector voor grote uitdagingen in termen van regulatie / wetgeving en de betrouwbaarheid van processen.

Centraal in dit hele gebeuren staat de gezondheid en het welzijn van de patiënt en de altijd aanwezige behoefte om kostenbesparingen te maken.

Onze klant is op zoek naar een Automation Lead Engineer.De functieAls Automation Lead Engineer bestaat je taak voornamelijk uit het verzorgen van de algemene automation support bij de eindklant of bij interne projecten.

Je concrete taken zijn : integratie & uitvoeren van (interne) verbeterprojecten : Maken van nauwkeurige analyses Opstellen & aanvullen van documentatie tijdens de engineering- en test fase Schrijven & aanpassen van PLC / HMI-software.

Opstellen en uitvoeren van commissioning (FAT en SAT) Coördinatie van de automation contractorsHet profielMinimaal 4 jaar aan relevante werkervaring binnen de Proces- of Life Sciences industrieCompetenties : Ervaring met programmeren van control systemen Minimum 3 jaar ervaring m.

b.t. het programmeren van S7-300 / 400 (Simatic Manager) en / of S7-1500 (TIA) controllers Ervaring met SCADA-systemen, meer bepaald WinCC Kennis van GMP en GAMP is een pluspunt Kennis industriële netwerken (Profibus, Profinet, Ethernet, ) Sterk op communicatief en sociaal vlak Analytisch denken is een van je sterke punten Je werkt nauwkeurig Je hebt goede documentatievaardigheden Nederlands en EngelsHet aanbod Je maakt deel uit van een van een technologie-gedreven team.

Je werkt bij een hoogtechnologisch Life Sciences eindklant, in een bedrijfsklimaat dat creativiteit stimuleert en waar ondernemingszin wordt aangemoedigd.

Krachtige leeromgeving waarbinnen je loopbaan verder kan uitbouwen en door opleidingen en contacten met andere professionals, je jezelf verder kan ontwikkelen.

Aantrekkelijk pakket met mooie extralegale voordelen ( Wagen + Tankkaart, DKV HV, GV, MC, )Meer informatieVoelt u zich aangesproken door de functie?

Neem dan snel contact op met ons. We nemen zeker de nodige tijd om uw CV en motivatiebrief door te nemen om dan zo snel mogelijk een vervolgafspraak te kunnen plannen.

Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld. Deze procedure werd exclusief toevertrouwd aan Rialto Recruitment, daarom wordt het niet op prijs gesteld dat andere partijen onze klant rechtstreeks benaderen met kandidaten.

Meer informatieIlke Van Reeth +32 3 443 04 85 Ilke rialtorecruitment.eu

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier