Hoofd Tekenbureau
Infinity Jobs
Deinze, Belgium
10 uur geleden

Functieomschrijving

Als hoofd van het tekenbureau ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen in werkbare technische tekeningen en concrete offertes.

Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z.Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn.

Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager.

Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team.

Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team.Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

Taken en profiel

Je behaalde minimum een bachelordiploma in een technische richting, aangevuld met relevante werkervaring als technisch tekenaar en als hoofd van een studie-

of tekenbureau.Als geboren coach slaag je er keer op keer in je teamleden te enthousiasmeren en hen naar een volgend niveau te tillen.

Je bent commercieel ingesteld en hebt ijzersterke organisatorische en communicatieve vaardigheden.Je bent vlot tweetalig Nederlands-

Engels. Kennis van het Duits is een plus.

Aanbod

Een technische managementpositie bij een dynamische en sterk groeiende, familiale onderneming die investeert in haar medewerkers.

De mogelijkheid om initiatieven te nemen in het kader van verdere professionalisering en dit binnen een enthousiaste teamsfeer.

Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier