ASSISTANT MANAGER PRODUCTIE
Westlandia
Ieper, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

In nauw overleg met de manager productie, innovatie & techniek, stuur je de productieactiviteiten binnen de ganse organisatie aan.

Je coacht de afdelingsverantwoordelijken en organiseert samen met hen het operationele productiebeleid. Je zet de strategie van de organisatie om in concrete doelstellingen op vlak van veiligheid, kwaliteit en productiviteit en doet voorstellen ter optimalisatie en verbetering.

Jouw job omvat een ruim pakket aan verantwoordelijkheden :

 • Aansturen en superviseren van de verschillende afdelingsverantwoordelijken op vlak van organisatie- en personeelsplanning in functie van het behalen van de vooropgestelde doelstellingen op korte en lange termijn.
 • Bepalen en de? niëren van productieprocessen en -procedures en zorgen dat deze worden toegepast in de verschillende afdelingen.
 • Samen met de manager bepalen en opvolgen van de nodige personeelsbezetting per afdeling in functie van de noden van de organisatie.
 • Aansturen, coachen en begeleiden van leidinggevenden en verantwoordelijken binnen de productie-organisatie, met het oog op de ontwikkeling en evolutie in hun job.
 • De kwaliteitsnormen en -procedures in de productieafdelingen opvolgen en doen naleven.
 • In samenspraak met de preventieadviseur instaan voor het doen naleven van het veiligheidsbeleid. Je bent minimum in het bezit van een technisch master diploma ((elektro)mechanica).
 • Je kunt terugblikken op een 5-tal jaar relevante leidinggevende ervaring. Je bent een positief en sociaalvoelend people-manager, pro-actief en je enthousiasmeert anderen in het continu proces van zoeken naar verbetering.

  Je hebt een no-nonsense mentaliteit en communiceert vlot op alle niveaus in de organisatie. Kennis van productie verbetertechnieken (Lean, 5S, ) is een aardige troef.

  Een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheden in een mensgerichte organisatie. Je kan rekenen op een marktconform salaris volgens bedrijfsbarema, maaltijdcheques, interessant uurrooster en verlofregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier