Payroll Officer
AUSY
NAZARETH, BE
2 dagen geleden

Perrigo, voorheen in België Omega Pharma, zoekt een Payroll Officer.

Jouw job

Ter versterking van het huidige HR-team zoekt Perrigo een Payroll Officer. In deze rol ga je de payroll van bedienden en arbeiders behartigen.

 • Nieuwe medewerkers passeren via jou : je stelt contracten en bijlages op en verzorgt een nauwkeurige HR administratie.
 • Je geeft hen toelichting over de HR processen en zorgt dat ze zich welkom voelen.

 • Je behandelt dossiers zoals SWT, tijdskrediet, ouderschapsverlof... Medewerkers die hierover vragen hebben, kunnen vlot bij jou terecht voor een duidelijk en correct antwoord.
 • Je zorgt voor een correcte administratie van de groepsverzekering (aansluiting, wijziging, facturatie...).
 • Je valideert de tijdsregistratie, controleert de afwezigheden en verwerkt de payroll in e-blox.
 • Budget, head count, ... worden overzichtelijk door jou gerapporteerd.
 • Jouw profiel

  Heb je minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, ben je een teamplayer, spreek en schrijf je vlot Nederlands en Engels, en heb je dan ook nog eens met e-

  blox gewerkt? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

  Het is voor ons ook belangrijk dat je nauwkeurig en discreet kan werken, deadlines respecteert en in MS Office kan werken.

  Toch geen ervaring met e-blox? Geen probleem, je sympathieke collega's maken je wel wegwijs.

  Jouw voordelen

  Je zal deel uitmaken van een tof team met een passie om van Perrigo een "great place to work" te maken. Medewerkers kunnen bij ons rekenen op een correct loonpakket.

  Je komt terecht in een dynamische, internationale werkomgeving met een sterke reputatie. De firma zet daarbij ook in op competentie-ontwikkeling.

  We denken ook aan een goeie work-life balance. Zo zijn er in deze functie flexibele werktijden mogelijk en is een 80% regime zeker ok.

  Jouw werkgever

  Perrigo's vision is to make lives better by bringing quality affordable self-care products that consumers trust everywhere they are sold"

  Perrigo levert een volledige waaier aan gezondheidsproducten en services aan apothekers. Het is een leidende, mondiale speler van over-

  the-counter producten en generische op voorschrift verkijgbare farmaceutica, babyvoeding, voedingsproducten en -supplementen en actieve farmaceutische ingrediënten.

  Sinds haar oprichting in 1887 is Perrigo uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van over-the-counter producten.

  Producten in haar gamma zijn o.a. Galenco, Zaffranax, Physiomer, XLS, Arterin, Phytosun, Dermalex Medical, Lactacyd,...

  In België heeft Perrigo 3 locaties : Nazareth, Wevelgem en Zwijndrecht. Een HR Service Center in Nazareth zorgt voor de payroll en HR administratie voor alle vennootschappen in België.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier