Sales Advisor (m/v)
Konvert Office Hasselt
Liège, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar een heel commercieel iemand met een grote interesse in energie.Je bent een heel vlotte prater en weet mensen te overtuigen om te veranderen van energieleverancier.

Er wordt ook regelmatig een campagne georganiseerd waar je zal aan mee deelnemen.

Aanbod

Resultaten van de promotiecampagne analyseren (bereiken van de doelstellingen, ...) en verbeteringen voorstellen. Informatie over een product of productengamma analyserenHet soort promotiecampagne bepalen.

Het verkoopteam opleiden over de productenTechnische ondersteuning bieden bij de lancering van de promotiecampagne. De uitvoering van de promotiecampagne organiseren (logistiek, onderhandeling met de winkels, .

 • Het verloop van de promotiecampagne opvolgen. Het budget van de promotiecampagne van het product of het productengamma opstellen en beheren.
 • De promotiecampagne van het product of het productengamma uitwerkenDe karakteristieken van de reclamedragers bepalen Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving waar je de mogelijkheid krijgt om je kennis en verantwoordelijkheid verder te ontwikkelen.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een bachelordiploma en houdt van uitdagingen en targets halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier