Business Partner Private & Wealth
Belfius Bank
Brussels, Brussels, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Wil je deel uitmaken van een aantrekkelijk merk met een sterke persoonlijkheid? Met een resoluut toekomstgerichte en inspirerende visie, zowel voor zijn klanten als voor de hele Belgische samenleving.

Een merk dat de toon aangeeft met zijn digitale tools maar zich ook en vooral echt engageert voor de huidige maatschappelijke uitdagingen vanuit zijn waarden en overtuigingen.

Als Business Partner Investments bepaal je mee de volledige beleving voor het Private en Wealth segment van Belfius. Samen met je teamleden ontwikkel je een coherent geheel van touchpoints om de Private en Wealth klant op elk moment een uitmuntende ervaring te bieden.

Op basis hiervan stel je een beleggersjourney op die naadloos aansluit op de wensen en noden van de deze topklanten.

Daarnaast stel je in functie van de positionering gedifferentieerde communicatieplannen op voor beleggingscampagnes naar de Private en Wealth segmenten.

Daarbij deins je er niet voor terug om marketing te challengen. Je doet proactief innovatieve voorstellen, je vertaalt die naar heldere creatieve briefings, je coördineert de verwezenlijking en je volgt ze nadien van nabij op.

 • Je zet de klant resoluut centraal in alles wat je doet. Je weet ook perfect hoe je een gestroomlijnde customer en experience journey ontwerpt.
 • Je hebt een masterdiploma en minstens 5 jaar ervaring in communicatie of marketing.
 • Affiniteit met communicatie en branding is een must, ervaring met beleggingsproducten een plus.
 • Een nieuwe aanpak bedenken? Je vindt moeiteloos de juiste innovatieve insteek of je kan die creativiteit aanwakkeren bij de stakeholders.
 • Je ontfermt je over een groot productaanbod en de bijbehorende projecten. Je gaat daarbij nauwkeurig en planmatig te werk zodat de deadlines vlot gehaald worden.
 • Daarnaast heb je oog voor detail, maar behoud je steeds het overzicht.

 • Je gedrevenheid inspireert. Je neemt initiatief en bent assertief. Dankzij je aanstekelijke enthousiasme verbind je alle stakeholders en creëer je draagvlak voor innovatie.
 • Je bent tweetalig Nederlands-Frans en je hebt een goede kennis van het Engels.
 • Natuurlijk ben je gepassioneerd door je vak. En je wil 100% overtuigd meestappen in het verhaal en de waarden van het merk Belfius.
 • Herken je jezelf hierin en wil je het erop wagen? Contacteer ons! Misschien ben je preciés het talent dat we zoeken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier