tijdelijke opdracht merchandising voor regio oost-vlaanderen
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
11 uur geleden

job description

Word jij onze nieuwe collega? Voor ons commercieel team zijnwij op zoek naar een enthousiaste medewerker (m / v) voor defunctie vanMERCHANDISER RETAIL : onze klant levert levert gewasbescherming, plantenvoeding, zaden en benodigdheden voorde groenteteelt in volle grond, de glastuinbouw, de akkerbouw en de sierteelt.

Ookvoor de retailsector hebben wij een verkoopconcept voor tuincentra endoe-het-zelfzakenREGIO : Oost-Vlaanderen - AntwerpenTijdelijk wat bijverdienen in een gevarieerde job?

Dan is dit zeker iets voor jou!- Je bent verantwoordelijk voor de presentatie en de voorraadpositie van deproducten bij onze retailklanten (doe-

het-zelfzaken, grootdistributie en tuincentra).- Je neemt de uitdaging aan om het organiseren en optimaliseren van depresentatie op het winkelpunt te verbeteren, waardoor de omzet zal stijgen.

 • Je genereert verkoop door het implementeren van acties en structurele schapverbreding.- Je onderhoudt contact met de leidinggevende binnen de winkels, deaccountmanagers en de productmanagers.
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren
 • qualification

  Je bezit een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaringJe hebt geen 9-to-5 mentaliteitJe beschikt over een positieve uitstraling, communicatieve vaardigheden enverantwoordelijkheidsgevoel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier