Contribute - Java Cloud Native Developer
Contribute
Edegem, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Context The future is cloud! Daarom is het vandaag eens zo belangrijk om applicaties te ontwikkelen die de kracht van cloud computing ondersteunen.

Ben jij al future-proof en klaar om je verder in deze wereld te verdiepen? Wij zoeken jou om ons team te versterken! Wie ben jij?

Als consultant kom je terecht in diverse omgevingen, bij diverse klanten, waar je mee kan instaan voor het uitwerken en bouwen van innovatieve cloudapplicaties.

Je kijkt verder dan je code alleen en kan functionele vereisten vertalen naar een technische oplossing Naast jouw specialisatie blijf je een brede kijk houden op technologie en deins je er niet voor terug om nieuwe dingen op te pikken Wisselende omgevingen en inwerken bij nieuwe teams zie je als een meerwaarde in je job Opvolgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in cloud architectuur en tools zit in je DNA Communicatie is cruciaal, je toetst je oplossing af met de functionele teams en overlegt op regelmatige basis met je collega's Je spreekt Nederlands en Engels.

Frans is een plus. Jouw technische bagage Je bent volledig mee met cloud providers zoals Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Oracle Cloud.

Je hebt relevante werkervaring in Java, Node.js, Spring, Spring Boot, Maven, Jenkins, GIT, containers (Docker, Kubernetes) Ons aanbod Bij Contribute kom je terecht in een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan.

Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.

Je komt terecht in een team van developers met wie je kennis kan delen en waar je elkaar kan inspireren. Je staat eveneens in nauw contact met onze andere teams (architectuur, cloud) zodat je ook kan terugvallen op hun expertise wanneer dat nodig is.

Tijdens onze kennisdelingssessies kom je ook regelmatig met de verschillende teams in contact. We nemen de tijd om, op basis van een persoonlijk groeiplan, jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt.

Verschillende gesprekken doorheen het jaar zorgen dat dit groeiplan leeft en aangepast wordt waar nodig. Op de verschillende social events (shortski, familiedag / weekend, afterwork drinks,.

 • vormen we ook na de uren een hecht team en leer je je collega's ook op een andere manier kennen! En last but not least bieden we een competitief salarispakket, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier