Beginnende Dossierbeheerder
Motivee
Genk, Limburg, BE
5 dagen geleden

Een ervaren kantoor met een financieel, juridisch en fiscaal team staat klaar om jou als juridisch administratief medewerker te verwelkomen.

 

Jouw taken zijn:

Als beginnende dossierbeheerder werk je voor de boeiende en ondernemende KMO-wereld. Samen met de klant-ondernemer duik je in zijn boekhouding en geef je hem of haar inzicht in zijn of haar boekhouding.

 

Naarmate de tijd werk je aan je ervaring en aan een vertrouwensrelatie waardoor je op termijn ook een adviserende rol krijgt.

 

In het begin start je met de verwerking van boekhouddocumenten tot het samenstellen en indienen van de Btw-aangiftes.

Samen met je meer ervaren collega’s bereid je ook de resultatenrekeningen, jaarrekeningen en belastingaangiftes voor.

 

Wie ben jij?

Je hebt je diploma accountancy en fiscaliteit behaald en hebt zin om de nieuwe ontwikkelingen in de sector bij te houden.

 

Er zijn deadlines dus je moet het overzicht goed bewaren en prioriteiten stellen. Maar door jouw cijfermatig inzicht en analytisch vermogen is dat geen probleem.

 

Je hebt oog voor detail en zet je de puntjes op de i, want een kleine afwijking in de cijfers kan een groot probleem veroorzaken.

 

Jouw samenwerking verloopt met verschillende bedrijven en interne medewerkers. Je kan je dus goed aanpassen aan nieuwe situaties.

 

 

What's in it for you?

Je krijgt een leuke werkomgeving in een mooi kantoor en wij hebben een onbepaalde duur contract klaarliggen en je krijgt een verloning met verschillende extralegale voordelen.

Je kiest je begin en einduur zelf en beslist ook wanneer jij je pauze wilt nemen.

Je carrièrekansen kunnen alle richtingen uit.

 

Belangrijk:

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat je niet alles weet. Daarom kan je rekenen op de hulp van je collega's. Zij zijn diegene die er ook voor zorgen dat er steeds een leuke en opgewekte sfeer hangt.

 

Powered by JazzHR

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier