.Net developer / Software Engineer
Austin Bright
Geel, Antwerpen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheden : Software engineer

Je zal hier opgenomen worden in een klein ontwikkelingsteam van vier ontwikkelaars, waar je heel nauw met elkaar zal samenwerken.

Het betreft een vlakke structuur, waardoor je aan de hele levenscyclus van de applicatie zal werken en impact kan hebben in de evolutie van het product.

Jouw profiel : .Net developer

Als persoon ben je proactief , communicatief vaardig en zoek je naar een functie waar je tevens een maatschappelijke bijdrage kan leveren.

Omdat ze hier werken met complexe modulaire applicaties , is het belangrijk dat jouw analytisch inzicht on point is.

Je zoekt een uitdaging voor lange termijn, waar jouw mening telt en waar je het product enige sturing kan geven. Men apprecieert en stimuleert jouw input !

Het is belangrijk dat je je vlot kunt uitdrukken in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je ook minimaal een bachelor in de Toegepaste Informatica.

Ons aanbod : Software engineer

Een stimulerend en groeiend bedrijf waar je aan een innoverend product zal werken en tegelijkertijd een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Een functie met de nodige verantwoordelijkheidszin en ruimte om een doorgedreven impact te hebben.

Een aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques en 32 vakantiedagen.

Werken met highend materiaal zoals een mobiel werkstation van Dell of HP, in combinatie met vooruitstrevende technologieën , zodat je onder optimale omstandigheden kan werken.

Je kan hier tot 10 : 00 uur starten en geniet daarbovenop van 2 thuiswerkdagen per week. Als grote troef hoef je voor deze uitdaging niet naar Antwerpen, Brussel of Leuven, maar kun je gewoon in Geel aan de slag!

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

com of via het nummer 02 808 33 55 . We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier