Slager
Accent
Aarschot, BE
8 uur geleden

Onze klant wil de pure ambacht en smaak vanvroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen.Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken ons.

We helpen de klant oprecht graag in een totaalbeleving, waarkennisdeling en smaak centraal staan. We verbinden en inspirerendoor in onze winkels een ontmoetings-en belevingsplaats tecreren.

Functiebeschrijving

Alsslager sta je in voor het versnijden, verpakken en verkopen vanverschillende soorten vlees van topkwaliteit. Je onderhoudt debeenhouwerij, hygine is immers heel belangrijk.

Je houdt mee devoorraad bij en helpt bij het plaatsen van de bestellingen. Je bentfier op jouw toonbank : je draagt bij aan de presentatie en hetonderhoud hiervan.

Je helpt klanten met hun vraag en geeft hendaarbij ook tips over bereidingswijze, bewaring,... Wanneer hetdruk is in de winkel, spring je met plezier bij achter detoonbank.

Functie-eisen

Jebent een gediplomeerd slager of bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt kennis van de verschillende soorten vleeswaren en hebtervaring met een snijmachine.

Je bent klantvriendelijk en gaatdaarin graag een stapje verder. Je werkt graag in team, maar kanook zelfstandig aan de slag.

Je werkt in een flexibel uurrooster,inclusief in het weekend. Doorgaans starten we rond7u.

Arbeidsvoorwaarden

Wijbieden een job vol variatie in een fijne werkomgeving. Je werkt metde nieuwste toestellen en apparatuur in een mooi vernieuwdebeenhouwerij.

Je komt terecht in een familiebedrijf waar een nauwcontact is met het management, dit met de voordelen van een grotestructuur.

Wij voorzien een aantrekkelijk loonpakket metextralegale voordelen zoals maaltijdcheques,hospitalisatieverzekering, ... Er wordt een voortdurende opleidingen vorming voorzien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier