Instructional Architect (m/v)
Konvert Office Gent
Wondelgem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Als Instructional Architect met een pedagogische achtergrond ben je ongewoon curieus naar digitaal leren. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en durft out of the box te denken.

Als Instructional Architect voer je het instructional design en storyboard technisch kwalitatief uit tot in de puntjes. Maar vooraleer je je tanden in deze e-Learningopdracht zet, ga je op zoek naar het juiste woord en beeld dat de vraag van de klant precies verwoordt opdat zijn leerdoel 100% bereikt wordt.

Samen gaan we voor een origineel educatief concept.

Aanbod

Culturele informatie, vakinformatie en reglementen opvolgen en bijwerken. Controleren of de uitvoering conform is aan de realisatievoorschriften voor de productie en commercialisatie.

Behoeften van de klant analyserenHet concept en het script vertalen in een eerste visuele voorstelling (getekend, geschilderd, .

 • Een boodschap ontwerpen en opstellen in functie van het gebruikte medium (printmedia, radio, televisie, web, ...) en de gedefinieerde campagnelijn.
 • Een creatief concept uitwerken in functie van de gekozen drager (printmedia, web, televisie, affiche, videospel, ...). Het creatieve concept ter informatie of goedkeuring voorleggen aan de opdrachtgever en het team (ontwerper-redacteur, directeur, verkopers, .

 • Samen met de opdrachtgever de modaliteiten voor de realisatie van het project bepalen (opmaak, rough, story-board, .
 • Je krijgt een snel evoluerende en uitdagende job met veel afwisseling -Je wordt tewerkgesteld in een toffe omgeving met korte communicatielijnen en een hands-on mentaliteit -Je maakt deel uit van een internationale succesvolle organisatie -Je ontvangt een marktconform salarispakket in functie van je ervaring Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?
 • Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een uitmuntende kennis van het Nederlands en het Frans en een goede kennis van het Engels (zowel gesproken als geschreven) -Je werkt planmatig, geconcentreerd en ordelijk -Je kennis van Microsoft Office-tools Word, PowerPoint en Outlook is meer dan gefundeerd -Nice to have : ervaring met Storyline en Adobe Captivate -Je bent communicatief sterk en in staat om in teamverband goed samen te werken met o.
 • a. grafisch vormgevers, accountmanagers en inhoudelijke experten -Je verwerkt nieuwe inhoud tot moderne en hippe modules en past bestaande e-Learningmodules aan -Je weet van aanpakken en je bent een meedenker, een probleemoplosser.

  Daarbij staat de klant altijd centraal en streef je naar een perfecte klantenservice -Je bewaakt zorgvuldig de gemaakte afspraken en deadlines -Je ondersteunt de klant tijdens het reviewmoment -Je beschikt over een master- of bachelordiploma in de pedagogische wetenschappen of bent gelijkwaardig door ervaring -Ervaring als leerkracht, coach / trainer of instructional architect is een toegevoegde waarde

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier