Facility Hosts supermarkt
Djobz
Limburg, Belgium
6 dagen geleden
source : My Flexi Job

Voor onze klant, een supermarkt met vestigingen in gans Vlaanderen zijn we op zoek naar facility hosts, onthaalmedewerkers.

In functie van jouw woonplaats en beschikbaarheid spreken we af waar en wanneer je werkt. Jouw taken? Je straalt hospitality uit, wenst elke aankomende klant welkom en biedt hen een gedesinfecteerde winkelkar aan. Jij staat in voor

Voor onze klant, een supermarkt met vestigingen in gans Vlaanderen zijn we op zoek naar facility hosts, onthaalmedewerkers.

In functie van jouw woonplaats en beschikbaarheid spreken we af waar en wanneer je werkt. Jouw taken? Je straalt hospitality uit, wenst elke aankomende klant welkom en biedt hen een gedesinfecteerde winkelkar aan.

Jij staat in voor het reinigen van de winkelkarretjes met de daartoe bestemde producten en doekjes. Een sociale bijverdienste met maatschappelijk nut.

Iets voor jou solliciteer dan nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier