Technicus
HR Rail
, BE
15 uur geleden

Heb je een passie voor techniek, elektriciteit , mechanica of elektronica ? Wij zijn permanent op zoek naar goede technici voor volgende domeinen :

 • Elektromechanica / elektriciteit : je vernieuwt of onderhoudt onze installaties in één van volgende domeinen : Seininrichting (elektronica, zwakstroom) Voedings- en verwarmingsinstallaties in het spoor (zwakstroom) Bovenleiding (mechanica en sterkstroom) Tractie-onderstations (die sterkstroom omzetten in zwakstroom) Telecom (elektronica, telefonie, camerabewaking, )
 • Sporen : mechanica is helemaal je ding. Je vernieuwt of onderhoudt onze rails, dwarsliggers en wissels. Afhankelijk van waar je terechtkomt, houd je ook toezicht op de werken die door aannemers worden uitgevoerd.
 • Onze technologieën leer je in geen enkele school . Daarom biedt Infrabel je een volledige opleiding aan waarin je wordt ondergedompeld in de wereld van de spoortechnieken.

  Als technicus werk je doorgaans in een kleine ploeg en verplaats je je in functie van de werken. Werk je in een specialisatie waarvan de installaties in de sporen liggen (seininrichting, bovenleiding en sporen), dan ben je ook bereid om regelmatig nachten en weekends te presteren, aangezien de meeste van onze werven plaatsvinden wanneer er geen of weinig treinverkeer is.

  Jobnews 2069 H-HR 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier