Recruitment Officer (M/V)
MIVB
Brussel, BE
23 dagen geleden

Jobomschrijving

Als Recruitment Officer werk je op de dienst Human Resources. Je maakt deel uit van een team van 5 recruiters dat instaat voor de werving en selectie van profielen op bediende- en kaderniveau.

Het rekruteringsteam speelt een sleutelrol binnen de MIVB. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het aantrekken van talenten die, dank zij hun activiteiten bij MIVB, mee zullen bepalen hoe de toekomst van de Brusselse mobiliteit er zal uitzien.

Daarnaast ben je als Recruitment Officer ook verantwoordelijk voor Interne Mobiliteit. Ook dit is een zeer belangrijke activiteit bij MIVB.

Je begeleidt en selecteert interne talenten in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen binnen MIVB.

Samengevat zijn dit jouw uitdagingen :

 • Het beheren van rekruteringsopdrachten van a tot z (openen van de functie, publicatie en social media, actief zoeken van kandidaten, interviews, testing en assessment, contractvoorstel)
 • Rol van HR-Partner : je bent de toegewijde partner voor het management van MIVB inzake staffing . Je ageert als echte partner, zorgt voor een goed begrip van de wervingsnoden, en verzorgt een goede interne communicatie hieromtrent.
 • Bijdragen aan de bredere activiteiten van het team : het rekruteringsteam doet niet alleen aanwervingen. We organiseren ook diverse evenementen (Job Days), we verbeteren voortdurend onze processen en procedures, we volgen de nieuwe ontwikkelingen in digitalisering op de voet, we ontwikkelen voortdurend onze praktijken.
 • Gevraagd profiel

  We zoeken een ervaren Recruitment Officer. Je hebt minimum 3 tot 5 jaar ervaring binnen rekrutering. Naast jouw kennis van het domein, hechten we ook veel belang aan persoonlijkheid en attitude, je komt terecht in een hecht en performant team, je bent dus op de eerste plaats een team player en je bent daarnaast ook goed gefocust op kwaliteit en resultaat.

  Het spreekt voor zich dat je de courante IT-tools beheerst, en dat je daarnaast ook blijk geeft van een goede analytische geest, kritische mindset en zin voor synthese.

  Daarnaast beheers je goed Nederlands en Frans, je hebt een gevorderd niveau van de twee talen, en bent capabel om selecties te doen in de twee talen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier