Thuisverpleegkundige Sint-Lievens-Houtem
X-Care
Sint-Lievens-Houtem
6 dagen geleden

Functiebeschrijving

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken.

Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt : daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een thuisverpleger uit regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij opzoek naar een verpleegkundige die vanaf eind maart of begin april minstens 30u / week beschikbaar is voor minimum 6 maand.

Jouw profiel

Shiften zijn bespreekbaar.

 • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2 / HBO5) in de verpleegkunde
 • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de thuisverpleging
 • Je beschikt over een open en leergierige geest
 • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
 • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan.
 • Ons aanbod

  Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen : daar gaan we voor!

  Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier