Allround IT Medewerker (M/V/X)
Over Ago
Bottelare, BE.
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een firma in de regio van Wetteren, actief in de wereld van stoom- en industriële verwarmingsketels, is AGO Technics op zoek naar een technisch tekenaar.

Als Technisch tekenaar sta je in voor het uitwerken en uittekenen van de technische inplantingsplannen en lay-outplannen van de producten die de firma op maat van de klant verkoopt.

Wanneer er een nieuw project binnen is, ga jij als technisch tekenaar samen met de projectleiders opmetingen gaan doen ter plaatse om daarna duidelijk en uitgewerkte tekeningen te maken voor de klant.

Zodra alles is goedgekeurd, vertaal je alles voor de technische afdeling, zodat zij aan de slag kunnen gaan. De rest van jouw tijd biedt je algemene ondersteuning aan de 3 projectleiders die er op heden aan de slag zijn.

Heb je zelf de ambitie om binnen een aantal jaar als projectleider aan de slag te gaan, dan is dit zeker een mogelijkheid!

Vereisten

Je beschikt over een technisch bachelor diploma, bij voorkeur met een focus op klimatisatie, HVAC of elektromechanica. Je hebt reeds ervaring in het werken met een technische tekenprogramma's.

Ervaring met Inventor en solidworks is een pluspunt. Je spreekt vlot Nederlands, kennis van de Franse taal is een pluspunt.

Je beschikt over goede computervaardigheden en kan vlot overweg met MS Office. Naar persoonlijkheid toe, herken je jezelf in onderstaande omschrijving : - Je werkt gedetailleerd en nauwkeurig Je hebt een sterk organisatorisch talent

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je komt terecht in een familiebedrijf met een open communicatie, waar dankzij de constante groei ook tal van doorgroeimogelijkheden bestaan.

  Als tekenaar zal je terecht komen in een team van drie. Je werkt in een 38-uren week. De maandag en de donderdag van 8-17u en de vrijdag zit je werkdag er reeds om 15u al op.

  Hiernaast wordt ook voor verscheidene beslissingen of nieuwe investeringen, de inbreng gevraagd van de medewerkers, aangezien jouw mening als medewerker belangrijk is voor de firma.

  De selectieprocedure bestaat uit verschillende stappen. Na een positieve screening van AGO Technics, zullen er gesprekken plaatsvinden met de Managing Director en de één van de projectleiders.

  Er zal ook een assessment plaatsvinden. Dankzij de snelle selectieprocedure weet je snel of je er als nieuwe collega aan de slag kan gaan.

  Interesse? Mail je CV naar gent.technics ago.jobs of bel 09 374 61 33

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier