Process Engineer
Pfizer
Puurs, Belgium
2 dagen geleden

Process engineer formulatie

In onze productieafdelingen worden grondstoffen omgevormd tot afgevulde medicijnen. Het product doorloopt hierbij verschillende productiestappen (wegen, formulatie, preparatie, vullen, vriesdrogen, cappen, inspectie, opslag en transport).

Bij alle stappen streeft productie naar de hoogste graad van operationele uitmuntendheid. Verder in het productieproces zal het medicijn nog van een label voorzien en verpakt worden om vervolgens via de distributieketen tot bij onze patiënt te geraken.

De functie van Process Engineer situeert zich binnen de Vaccines Plant. Dit is een volledig geïntegreerde farmaceutische productie afdeling waar vaccins worden geformuleerd, afgevuld en geïnspecteerd.

De Vaccines Plant is een groeiende afdeling waar een hoge graad van automatisatie aanwezig is. In onze afdeling hebben we een 2 washing-sterilization-preparations centers, 6 formulatie suites, 3 vullijnen, inspectielijnen, een verpakkingslijn en een stopperprocessoren.

Als Process Engineer formulatie ben je het eerste aanspreekpunt omtrent alle technische aspecten binnen het covid formulatieproces.

Als startende Process engineer formulatie kom je in een jong en gedreven team terecht waarin teamgeest en onderlinge ondersteuning centraal staat.

Het team slaagt er keer op keer in de grenzen te verleggen van wat mogelijk is. Zo zijn we er in recordtempo in geslaagd 3 formulatiesuites operationeel te krijgen en werken we verder aan de toekomstige vaccines.

We geloven sterk in team werk en het verschil maken! Daarom zijn onderstaande taken wel typisch voor de Production Engineer, maar staat het uiteindelijke resultaat van het team boven alles.

Als process engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor operaties op vlak van technische breakdowns en Veiligheid-kwaliteit-efficientieverliezen.

Verder wordt je aanzien als technisch expert, procesbewaker en problem solver voor het covid formulatieproces.

Takenpakket

Dagdagelijkse ondersteuning van het Covid formulatieproces

Assisteren en coördineren van activiteiten bij technische breakdowns

Identificeren, analyseren en wegwerken van bottlenecks en rendementsverliezen

Process bewaking en preventief voorkomen van fouten en breakdowns

Uitvoeren van data-analyse op het formulatieproces

Uitvoeren en documenteren van root cause onderzoeken in geval van afwijkingen

Verzorgen van opleidingen aan formulatoren

Must

Master opleiding : industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio ingenieur, (industrie)apotheker. Of gelijkwaardig door ervaring.

Bereid om uitsluitend in weekshiften te werken (Vroege-late-nacht) of in het weekend te werken (22 : 00 10 : 00) (10 : 00 22 : 00)

Teamplayer

Geïnteresseerd en sterk met techniek

Perfecte beheersing van het Nederlands en het Engels

Sterke interpersoonlijke vaardigheden

Communicatief sterk

Georganiseerd, accuraat en zelfstandig kunnen werken

Nice to have

Ervaring in een vergelijkbare functie en omgeving

Ervaring in een GMP omgeving

Ervaring in productieomgeving

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier