ben jij dé magazijnier voor eastpak & kipling?
Randstad
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
12 uur geleden

job description

Ken je de Kiplingaapjes en Eastpakrugzakken?Wil je samen met je team ervoor zorgen dat deze producten snel en tijdig bij de klanten terecht komen?

Dit in een open en eerlijke sfeer?Dan ben jij de persoon waar VF Europe naar op zoek is!VF Europe is een groot bedrijf in volle groei.

Je komt terecht in een dynamisch team waar we een gestructureerde en efficiënte aanpak garanderen. Ben je ambitieus? Dan is doorgroeien zeker een opportuniteit.

Daarnaast hecht VF Europe veel waarde aan ergonomie en ecologie. Wil je op basis van deze info ons leren kennen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

qualification

Wil jij je steentje bijdragen aan de verdere groei van dit modern bedrijf?Heb je een hands-on mentaliteit en hou je zelf ook van stiptheid?

Dan ben jij de de magazijnier / orderpicker die we binnenkort graag elke dag zien arriveren!Wat krijg je aangeboden?-Een aantrekkelijk en competitief bruto uurloon van €12.

22-Ook krijg je per gewerkte dag maaltijdcheques van €8-Op de werkvloer krijg je een interne opleiding om van jou dé beste medewerker te maken-

Afhankelijk van jouw inzet en prestaties kan dit zeker een job voor zeer lange termijn zijn! Kom je graag kennismaken?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier