Projectverpleegkundige
X-Care
Aalst
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwemanier aan het werk : je combineert een vast contract bij een sterke organisatieals X-

Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Carewissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg,woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag alsbedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of eencentrum voor mensen met een beperking.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging,feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops.

Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusiefbedrijfswagen.

Voor diverse opdrachten is X-Care voortdurend op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die als projectverpleegkundige aan de slag willen gaan.

Momenteel zoeken we specifiek mensen voor de regio Aalst, waar je eerste project in een ziekenhuis kan zijn op de afdeling neurochirurgie.

Jouw profiel

 • Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.
 • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2 / HBO5) in de verpleegkunde
 • Variatie in je job is voor jou een belangrijke drijfveer
 • Je beschikt over een open en leergierige geest. Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties. Je bent een echte cameleon
 • Ons aanbod

  Als Projectverpleegkundige krijg je een vast contract van onbepaalde duur bij X-Care en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities.

  Op deze manier blijft je job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar en dit zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

  Wij zorgen voor een sterke omkadering met de nodige opvolging, feedback, coaching en bijscholigen. We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket aan, inclusief bedrijfswagen.

  Tot slot vormt onze nauwe band met elk van onze medewerkers een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste projectverpleegkundige terecht.

  Neem zeker een kijkje op om een glimp op te vangen van onze teamactiviteiten!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier