Meubelmaker in het atelier gezocht (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Kuurne, BE
1 uur geleden

Profiel

Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een maker van maatmeubels en andere binnenschrijnwerk.De firma is gespecialiseerd in de totaalinrichting van het interieur van woningen en bedrijfsruimtes.

Je Zet de meubels in elkaar en zorgt dat alle materiaal klaar ligt voor transport naar de werf.Je werkt dus in het atelier en dus niet op verplaatsing.

Aanbod

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...). Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf Je komt terecht in een toffe firma en wordt betaald volgens de loonbarema's.

Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract.Verder heb je recht op alle voordelen, eigen aan de bouwsector.

Vereiste kwalificaties

Je hebt reeds enkele jaren ervaring als meubelmaker.Verder ben je gemotiveerd en een harde werker.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier