Digital Account Manager met start-up mentaliteit
Yools
Bruxelles, Belgium
3 dagen geleden
Company Description

Onze missie: Ondernemers helpen groeien via authentiek webdesign en digitale marketing. 

Yools werd opgericht eind 2012 en is intussen gegroeid tot een vooraanstaande speler in de sector, met meer dan 2.500 klanten en een gemiddelde tevredenheid van 9,5/10.

De ambitie is om 10.000 ondernemers te helpen. Yools wil een nieuwe standaard zetten, een fantastische klantervaring bieden en ultiem een meer eerlijke en transparante webdesign & marketing sector voor KMO’s nalaten.

Het team van tien brengt menselijkheid in een digitale wereld. Helpen komt vóór verkopen en we werken op basis van vertrouwen in plaats van controle, alsof klanten familie zijn. Dankzij een efficiënte werkwijze en onze Live Design Studio besparen klanten tijd en kosten.


Job Description

Hoe ziet een gemiddelde week eruit?

Je werkt vanop kantoor (of thuis) en combineert sales met project management. Je prospecteert zelf gericht per email en telefoon, je behandelt binnenkomende website-aanvragen, luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, sluit de verkoop af, werkt samen met de klant een creatieve website- (en marketing-) strategie uit, geeft onze webdesigners feedback en rondt verkoopkansen succesvol af. Een hele boterham inderdaad. Reken maar dat je uitgedaagd zal worden!

Hoe ziet succes eruit in deze rol? 

Door oprecht te luisteren en te helpen, vertrouwen klanten jou en hebben ze een wauw-ervaring. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in Yools-ambassadeurs. Vanuit deze positieve aanpak volgende financiële resultaten vanzelf.

Hoe groei je als persoon?

Yools is een zelfsturende organisatie. Je krijgt volledige vrijheid om te handelen op de manier die jou het beste lijkt voor het bedrijf. Je bepaalt mee de koers van Yools, de omgeving waarin je werkt en de invulling van je eigen rol. Dit biedt volop kansen om te groeien als professional én mens. Je collega’s staan altijd paraat om te helpen.


Qualifications

 • Je overtuigt met je oren in plaats van je tong. Toch ben je een vlotte babbelaar maar je gebruikt dat om eerlijk te communiceren.
 • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.
 • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.


 • Additional Information

 • Een gedreven en hecht team dat een verschil wil maken in de wereld. We vertrouwen elkaar en laten iedereen gewoon zichzelf zijn. Onze waarden: #makeadifference, #growwiththeflow, #connectwithrespect, #sharethelove.
 • Verregaande flexibiliteit zolang je je verantwoordelijkheid opneemt. We werken bv. allen twee dagen/week thuis.
 • Goede bereikbaarheid in hartje Brussel, op 5 minuten stappen van Brussel-Centraal. 
 • Competitief salaris, forfaitaire onkostenvergoeding, maaltijdcheques, terugbetaling openbaar vervoer, … en mogelijkheid tot een deel variabel loon.
 • Potluck lunches, met team op café in Brussel, teamweekends, …
 • Een motivatiebrief is niet vereist. We vragen enkel je CV en je antwoorden op onze aanwervingsvragen, waaruit hopelijk je motivatie blijkt. Je zal deze vragen tegenkomen bij het solliciteren via onze aanwervingswebsite.


  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier