finance solutions analyst in osseghem
Randstad
Sint-Jans-Molenbeek, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
5 dagen geleden

job description

Ben je op zoek naar een financieel uitdagende job? En schrik je daarnaast niet af van boekhoudkundige taken? Spreek je vlot Nederlands en Frans?

Dan ben jij de financieel analist die we zoeken! Stuur je CV naar brussel 681 randstad.be of bel 02 229 14 03. - Analyseren, controleren en communiceren van de correcties van alle boekhoudkundige gegevens.

 • Uitvoeren en valideren van de afstemming van rekeningen en systemen (SAP, SD, EDIWIN, ...). - Corrigeren en oplossen van ondervonden problemen en / of een oplossing voorstellen aan de manager.
 • Ontwikkelen en updaten van de verschillende cycli van de procedures en meetpunten van transactioneleactiviteiten teneinde bij te dragen aan de optimalisatie en de bijwerking van de cycli en procedures.
 • Opvolgen en controleren van de implementatie en de uitvoering van dashboards / KPI's van de verschillende cycli. - Fungeren als contactpersoon voor alle operationele vragen van het departement.
 • Optreden als business owner en uitvoeren van controlefasen, testing (regressie systemen, opstellen van Business Requirement,.
 • op een kwalitatieve manier. - Fungeren als contactpersoon bij technische vergaderingen met de leverancier (GS1) en de anderebetrokkenen van de distributiesector BE en LU teneinde de normalisatie en de standaardisatie vangecodeerde computerberichten (EDI) te verzekeren.
 • qualification

 • Je spreekt zeer vlot Frans en Nederlands, Engels is een bonus- Je hebt een bachelor met een economische / boekhoudkundige richting met een aantoonbare ervaring van 6 tot 12 maanden.
 • Marktconforme salaris vanaaf 2000 bruto, aangevuld met maaltijdcheques van 5,08. - 100 % terugbetaling van woon werkverkeer.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier