GL-accountant - analytische vacature! Chemicals Edegem
Le Grand & Associates
Edegem, Antwerp, BE
10 dagen geleden
source : Monster

Ben jij een gedreven finance professional die klaar is voor meer verantwoordelijkheid en een breder takenpakket? Dan ben jij mogelijks de Accountant die wij zoeken! Een gekende internationale speler op de markt, binnen de chemiesector, is momenteel zijn zoektocht opgestart naar een GL-

accountant op de rand van t'Stad. Deze onderneming heeft 30 jaar ervaring op de markt en dit binnen een geweldig aantal landen.

Zo hebben zij meer dan 500 mensen in dienst binnen enkele werelddelen. De verantwoordelijkheden Verzekeren van maandelijkse en jaarlijkse closings Assistentie bieden bij de audit Operationele accounting activiteiten voor zowel lokale als internationale entiteiten Maandelijkse reconciliaties Verschillende ad hoc projecten omtrent efficiëntie Jouw profiel Je beschikt over een Bachelor binnen een financieel / economische richting Je beschikt over een relevante ervaring van enkele jaren What's in it for you?

Een aantrekkelijk bruto jaarsalaris tot 50K afhankelijk van je ervaring. Daarbovenop een uitdagende job met vele doorgroeimogelijkheden Tal van extralegale voordelen die maandelijks een leuk extraatje vormen bovenop je salaris met o.

a. maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, volledige terugbetaling woon-werkverkeer De vele opleidingsmogelijkheden maken de job des te interessanter voor kandidaten die zichzelf graag professioneel zien evolueren binnen een nieuwe uitdaging De toplocatie van dit bedrijf zorgt ervoor dat geen enkele file je ervan kan weerhouden om met een glimlach naar het werk te gaan.

Je komt terecht in een functie vol vrijheid en verantwoordelijkheid. Alsook kan je gebruiken maken van het systeem van flexibele uren Interesse in deze vacature?

Solliciteer dan asap online of via mail finance legrand-associates.com Deze vacature wordt behandeld door Kathleen & Anneleen (KVB4502) Keywords : accountant / boekhouder / Edegem / internationaal / Hands-

on mentality / doorgroei / accounting / boekhouding / boekhouder / optimalisatie / financiële analyses / Europa

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier