Monteur Elektromechanica
Accent
Dessel, BE
4 dagen geleden

Onze klant is gespecialiseerd in boor-bemalings- en waterbehandeling. Zij bieden dit aan voor zachte enharde ondergrond alle elektro-mechanische disciplines voorwaterproductie en behandeling van proper of vuil water entotaaloplossingen voor aardwarmteprojecten.

Onze klant beschiktover een volledig en uitgebreid gamma machines voor alleboortechnieken en een grote capaciteit aan bemalingsmateriaal.

Hetgaat hier om een middelgroot bedrijf met een honderdtal medewerkerswaaronder gespecialiseerde interventieploegen. Na meer dan 100 jaarervaring kan dit familiebedrijf tal van succesvolle referentiesvoorleggen.

Ook referenties van Europese en overzeeseprojecten.

Functiebeschrijving

Jijwordt ingeschakeld in het onderhoudsatelier van een 50-taltechniekers onderverdeeld in verschillende afdelingen. Binnen deafdeling mechanica en hydraulica krijg je een inwerkperiode.

Eenbasiskennis van de werking en passie voor grote werfmachines isbelangrijk. Eenmaal opgeleid voer je met een collega-techniekerzelfstandig allerhande technische werkzaamheden uit aan onzeindustri le grondboormachines.

Dit zowel voor de oudere als demeest recente machines. Na een interne inwerkperiode ga je met eeninterventiemecanicien mee naar de werven om o.

a. herstellingen uitte voeren aan onze grondboormachines. Na verloop van tijd is het debedoeling dat jij ook een deel van de interventies voor jourekening neemt en dat jij als volwaardig interventieman kan ingezetworden.

In het begin zal je vooral tewerkgesteld zijn in onzewerkplaats en later zullen de werven meer en meer je werkterreinzijn maar met nog steeds het atelier alsthuisbasis.

Functie-eisen

Voorde vacature als monteur elektromechanica zoeken wij een kandidaatmet veel zin om er in te vliegen en bij te leren.

 • Je hebt een basiskennis van mechanica
 • Je hebt kennis van machineonderdelen smeringen slijtage
 • Je houdt van een goede groepsgeest
 • Je weet van aanpakken
 • Jereikt oplossingen aan
 • Je bent gepassioneerddoor zware technieken
 • Je bent vlot in hethanteren van gereedschap
 • Enkele pluspunten(maar geen vereiste) :

 • Rijbewijs C
 • Werkervaring in een technische opleiding
 • Kennis van lassen elektriciteit en hydraulica
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant gelooft in zijn medewerkers en is bereid om verder te kijkendan de voor de hand liggende mogelijkheden. ze investeren inopleiding en begeleiding om ervoor te zorgen dat gemotiveerde engetalenteerde mensen zich kunnen specialiseren of vlot kunnendoorgroeien.

  Door de grote variatie in de werkzaamheden die onzeklant uitvoert kunnen zij een grote flexibiliteit bieden. Eenflexibiliteit die hen toelaat om over de ?

  muren? van verschillendediploma's functies technieken firma's n zelfs landen heen tekijken. Je start op basis van weekcontracten.

  Na een positieveuitzendperiode ga je over op een vast contract. Je werkt in debouwsector (PC 124) waardoor je verloning uiteraard ook navenantis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier