R&D technieker - regio Wetteren (M/V/X)
Over Ago
Massemen
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationale speler, is AGO Technics op zoek naar een R&D technieker voor de site gelegen in Wetteren.

In deze functie bied je ondersteuning aan de product- en procesontwikkeling. Je bent onder meer verantwoordelijk voor volgende taken :

assisteren van R&D collega 's bij de ontwikkeling van producten en processen en het vinden van oplossingen

assisteren van operaties om de ontwikkelingen over te dragen naar de productieomgeving

kennis opbouwen over verschillende projecten en dit rapporteren aan het R&D team

analyses interpreteren en resultaten rapporteren

opdrachten bespreken met de R&D project manager om vervolgens de meest geschikte methode te selecteren

interpreteren en rapporteren van de verkregen testresultaten

Het is belangrijk om je steeds te blijven bijscholen in externe beschikbare evaluatietechnieken en meetmethoden maar ook in de reeds bestaande producten en processen.

Vereisten

Voor de invulling van deze vacature zoeken we iemand met een bachelordiploma in een mechanische of chemische richting én heb je reeds een eerste relevante werkervaring opgebouwd.

Hiernaast heb je een abstract redeneervermogen en ben je analytisch ingesteld. Je bent een initiatiefnemer en een aangeboren wetenschappelijke nieuwsgierigheid.

Je beheerst heel goed MS Office en naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je ook vloeiend Engels.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  De firma biedt jou een vast contract contract na een positieve interimperiode en een marktconform loon op basis van jouw studies en ervaring.

  Je komt terecht in een grote en internationale omgeving waardoor het mogelijk is te groeien binnen de firma. Het bedrijf is tussen kerst en nieuwjaar 1 week collectief gesloten, de rest van je vakantiedagen is vrij te kiezen.

  Interesse in deze boeiende job? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier