Online Marketeer (m/v)
Konvert Office Roeselare
Roeselare, BE
22 uur geleden

Profiel

 • Konvert Office kijkt uit naar een online marketeer (m / v) voor onze klant actief in de retail.Naast het beheren van hun social media verzorg je ook de communicatie met klanten;
 • dit zowel online als offline. Je zorgt ervoor dat hun breed klantengamma via verschillende kanalen bereikt wordt met een duidelijke en creatieve marketingstrategie.

  Je denkt niet alleen de strategie uit, maar past deze ook concreet toe. Vooral Facebook en Google spelen hierbij een grote rol.

  Je bedenkt hierbij creatieve post i.v.m. acties, promoties, etc. Je hebt ervaring met social tools zoals bijvoorbeeld : Facebook Business & Ads Manager, Facebook Pixel, Google Tag Manager, Google Data Studio.

  Je zorgt voor een vlotte online en offline communicatie; zowel naar klanten als leveranciers toe. Dit vertaalt zich in het vlot schrijven van online teksten voor Social Media, maar ook nieuwsbrieven, communicatieberichten, .

 • Daarnaast sta je ook in voor het websitebeheer. Je kan hiervoor overweg met Magento. Je beschikt over de nodige SEA en SEO kennis en werkt de Google Analytics / Ads / .
 • verder uit. Indien je overweg kan met HTML en CSS is dit dan ook een meerwaarde.
 • Aanbod

  Werken binnen het mediadomein : Sociale media. Werken binnen het mediadomein : Multimedia, internet. Sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen.

  Methodologieën en tools voor mediaonderzoek en -metingen uitwerken en verbeteren. Verschillende media selecteren volgens de beoogde doelstellingen en de toegewezen middelen.

  Media-informatie opvolgen en actualiseren. Het mediaplan en -programmatie uitwerken en voorleggen aan de klant. Informatie verzamelen over een product of merk (testresultaten, enquêtes, waarnemingen, .

 • Een product of merk analyseren, de marktcontext onderzoeken en de noden van de klant-adverteerder identificeren. Een dienst of een organisatie leiden.
 • De mediastrategie, het concept en de boodschap van de campagne bepalen in samenwerking met de verkopers, de ontwerpers en de adverteerders.

  De verspreiding van advertenties en hun plaatsing controleren. De media-, of reclamecampagne evalueren. De opstart van reclamecampagnes opvolgen.

  De gegevens van de campagne opvolgen en bijsturen (veranderen van drager, van media, ...). Aankoopvoorwaarden voor reclameadvertenties en -

  ruimtes onderhandelen met de leverancier (tarief, periodiciteit, duur, verschijning, ...) We bieden jou een fulltime functie in een familiale werkomgeving.

  Vereiste kwalificaties

  Je genoot een marketinggerelateerde opleiding en hebt idealiter een eerste ervaring achter de rug. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

  Je werkt oplossingsgericht, creatief en resultaatsgericht. Je bent een teamspeler die geen schrik heeft om zijn creatieve ideeën op tafel te gooien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier