Stabiliteitsingenieur
Group Tormans
Vlaanderen
2 dagen geleden

Voornaamste taken

Als senior stabiliteitsingenieur van de interne studiedienst en sta je in voor de opmaak van ondersteunende studies voor een aantal projecten, zoals ontwerp of dimensionering van hulpconstructies, uitwerken variante uitvoeringsmethodes enz.

Daarnaast begeleid je de tekenaars bij het opmaken van de uitvoerings-, bekistings- en wapeningsplannen en controleer je nauwkeurig de opgemaakte tekeningen

Als Ingenieur Stabiliteit sta je in voor het opmaken van stabiliteitsstudies voor diverse specialiteiten, zoals beton, staal en grondmechanica.

Je werkt aan zowel definitieve als tijdelijke (hulp)constructies, soms ook als problemsolving .

Voor bepaalde projecten doe je de studiebegeleiding van externe bureaus.

Je bestudeert en berekent kritisch de voorgestelde ontwerpen, maar u bent ook creatief in het voorstellen en uitwerken van variante uitvoeringsmethodes.

Profiel

Je behaalde jouw masterdiploma bouwkunde (burgerlijk / industrieel ingenieur) zodat je voldoende technisch onderlegd bent.

Enkele jaren ervaring inzake stabiliteitsontwerpen is een must.

Je bent stressbestendig, gedreven en werkt erg nauwkeurig.

Relevante rekensoftware en klassieke PC toepassingen hebben voor jou geen geheimen meer. Kennis van Scia Engineer en Deltares Software is een troef.

Je bent kritisch ingesteld, maar tegelijk ook creatief in het zoeken van oplossingen of alternatieven, durft out-of-the-box denken.

Naast jouw moedertaal (Nederlands) spreekt je ook een mondje Frans, of ben je bereid je te vervolmaken in de Franse taal.

Wat bieden wij

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Deel deze

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier