Field Merchandising van theorie tot praktijk
Blue Pepper
Zaventem
4 dagen geleden
source : Student.be

De stage is een manier om kennis te maken met de boeiende wereld van 'Retail & FMCG'. We voorzien net zoals bij onze studentenjobs opleidingen en coaching en een vergoeding (in samenspraak met de school).

Als stagiair geven we jou ook tijd en extra opleiding & coaching om samen nieuwe projecten op te starten. Dat kan gaan van verkoopsanalyses, testen van promo-acties, introductie van nieuwe merken en prodcuten begeleiden, .

 • info ivm onze studentenjob die het nauwst aanleunt aan de stage :
 • Dankzij jou springen onze top-merken in het oog van de 'jonge dynamische' on-the-go consument. Hiervoor verzorg jij hun aanwezigheid op het winkelpunt.

  Na een leuke opleiding ga je meteen aan de slag. Deze studentenjob en de voorzien opleidingen en coaching verzekeren een unieke en leerrijke ervaring.

  Bovendien is het een flexibele en mooi betaalde studentenjob.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier