Apotheker/es
La Défense
Peutie, BE, BE
1 minuut geleden

Is het beroep van apotheker / es je op het lijf geschreven, maar zijn de 4 muren van een bureau je iets te eng? Heb je nood aan een grotere uitdaging en aan variatie?

Dan is de job van militair apotheker / es helemaal iets voor jou!

Als apotheker / es ben je, helemaal in lijn met je opleiding, verantwoordelijk voor de medische en farmaceutische bevoorrading binnen Defensie dit samen met je team.

Je zorgt voor het verzekeren en het behoud van de kwaliteit en de integriteit van de geneesmiddelen en van het medisch materiaal.

Soms wordt je job extra uitdagend, als je gevraagd wordt om deel te nemen aan buitenlandse opdrachten waarbij je verantwoordelijk bent voor de farmaceutische ondersteuning van de militaire detachementen.

Om je bovendien toe te laten je technische vaardigheden te behouden en te verruimen, zal je gedurende een deel van de werkuren tewerkgesteld worden in een privé-officina.

Van een veelzijdige job gesproken!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier